NL
Vacatures

Vacature Backoffice medewerker

 

Ben jij accuraat en dienstverlenend? Ben jij net als de Merkplaats ook gek op merken? Hou jij van Amsterdam en zou jij graag willen werken in hartje grachtengordel? Wie zijn wij? de Merkplaats is een eigenwijs en eigentijds merkenbureau gevestigd in een mooi grachtenpand aan de Herengracht. We zijn gespecialiseerd op het gebied van bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten.

Al 23 jaar adviseert de Merkplaats zijn cliënten, die in de meest diverse bedrijfstakken werkzaam zijn, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels hebben we een groot, interessant portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Overheden, topvoetballers, beursgenoteerde multinationals en wereldmodellen uit de top.

Het team van de Merkplaats is op zoek naar een gemotiveerde Back office medewerker voor het groeiende aantal administratieve taken, en ondersteuning van onze merkengemachtigden. Inlevingsvermogen is belangrijk, evenals beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en bent op zoek naar een leerzame omgeving, een enthousiast, internationaal team en een informele kantoorsfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan door een e-mail te sturen met motivatie, CV en foto naar info@demerkplaats.nl  t.a.v. mr. Alphons Geerlings.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!