NL
Ontmoet
Het
Team

mr. Abel Ranzijn

Abel is geboren en getogen te Amsterdam en heeft Gymnasium gedaan op het Montessori Lyceum Amsterdam. Zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid heeft hij gevolgd op de Universiteit van Amsterdam, een cliënt van de Merkplaats. Zijn master heeft hij voltooid op de Vrije Universiteit Amsterdam. De focus lag zowel tijdens studie als werk op het intellectuele eigendom. Abel heeft ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in het Intellectuele Eigendom, zoals SOLV Advocaten en ABC Legal.

Sander Dikhoff, van het advocatenkantoor Dikhoff Van Dongen Advocaten heeft ons getipt om Abel in dienst te nemen bij de Merkplaats. Hier was Abel werkzaam als Junior Legal Counsel.

Abel heeft affiniteit met media- en intellectueel eigendomsrecht, omdat hij zich graag bezighoudt met creatieve activiteiten en projecten. Naast dat hij zijn creativiteit bij de Merkplaats kwijt kan, is Abel ook creatief in zijn eigen huis. Zo heeft hij al meerdere meubelstukken zelf gemaakt. Daarnaast is Abel een groot liefhebber van film, reizen, muziek en koken.

Merken waar Abel gek op is:

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!