NL
Blijf
Op de
Hoogte

ADE® en de Merkplaats® 2023 | Workshop 'The Power of Personal Branding in Artist Representation'

18 oktober 2023

ADE® en de Merkplaats® 2023 | Workshop 'The Power of Personal Branding in Artist Representation'

Met trots draagt de Merkplaats al jaren zorg voor de bescherming van de merken en andere intellectuele eigendomsrechten van Amsterdam Dance Event®. Ook dit jaar werken de Merkplaats® en Amsterdam Dance Event® weer samen als partners. Net als voorgaande jaren zal de Merkplaats uiteraard aanwezig zijn op het Amsterdam Dance Event van 18 t/m 22 oktober waarbij Amsterdam weer geel en zwart kleurt. Vijf dagen vol met muziek, feesten, gezelligheid en mogelijkheden voor nieuwe inzichten tijdens de conference.

Op 18 oktober van 11:15 tot 12:00 uur organiseert de Merkplaats in samenwerking met Amsterdam Dance Event een workshop in het prachtige Felix Meritis aan de Keizersgracht 324 in Amsterdam. Tijdens de workshop zal de Merkplaats in gesprek gaan met andere panelleden over de bescherming van merken en andere IE-rechten. Meer informatie over onder andere de datum, tijd en plaats van de workshop is te vinden op de ADE Homepage  en in het ADE programma.

Heb je vragen over de bescherming van je merk? Spreek dan vooral één van onze juristen aan die aanwezig zijn op het evenement of bezoek onze locaties aan de Herengracht 227 of Keizersgracht 454 in hartje Amsterdam. Een Bocca® cappuccino staat altijd klaar!

Is your name for sale? Join de Merkplaats’ workshop in trademark rights | ADE (amsterdam-dance-event.nl)

 

Heb jij nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.


Klik hier voor de dMP - ADE video

 

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!